De Fransse Eijkel | DE FRANSSE EIJKEL OP TEXEL
611
single,single-post,postid-611,single-format-standard,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

DE FRANSSE EIJKEL OP TEXEL

Na twee intensieve rondes van het Amsterdams Kleinkunst Festival in Theater Bellevue was het voor DE FRANSSE EIJKEL eindelijk zover om naar Texel te vertrekken waar de derde ronde werd gehouden in theater Klif 12. En met gepaste trots vertelt DE FRANSSE EIJKEL dat zij door is naar de halve finale! Yoehoe… Yeah…Whooooeee! Tevens won DE FRANSSE EIJKEL ook op de eerste avond de publieksprijs. Over een aantal weken zal DE FRANSSE EIJKEL samen met Anke&Hanne, Merel Baldé, Anke Kuypers, Merijn Krol en Stefano Keizers beginnen aan hun halve finalistentournee.

DE FRANSSE EIJKEL ziet je graag ergens verschijnen. De speellijst is te vinden op www.amsterdamskleinkunstfestival.nl

Met vriendelijke groeten,
DE FRANSSE EIJKEL

 

Foto © Sanne Rosbag

img_4246