De Fransse Eijkel | DE FRANSSE EIJKEL DOOR NAAR FINALE AKF
622
single,single-post,postid-622,single-format-standard,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

DE FRANSSE EIJKEL DOOR NAAR FINALE AKF

Na een bloedstollende halve finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival in Theater Bellevue streed DE FRANSSE EIJKEL samen met de andere vijf halve finalisten om een plek in de finale op maandag 18 april in het DeLaMar Theater te Amsterdam. Zojuist maakte juryvoorzitter Erik Pals bekend dat DE FRANSSE EIJKEL samen met Merijn Krol en Stefano Keizers de finalisten van de 29ste festivaleditie zijn. DE FRANSSE EIJKEL kan je melden dat zij erg verrukt is met deze fantastische boodschap. Jolijt en blijdschap alom!

Dus aarzel geen moment en bestel meteen een kaartje voor maandag 18 april op www.delamartheater.nl

Dikke, dikke lebber
DE FRANSSE EIJKEL

 

img_5263