De Fransse Eijkel | DE FRANSSE EIJKEL WINT PUBLIEKSPRIJS TIJDENS FINALE AKF
625
single,single-post,postid-625,single-format-standard,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

DE FRANSSE EIJKEL WINT PUBLIEKSPRIJS TIJDENS FINALE AKF

Jaaaaa! DE FRANSSE EIJKEL ging er tijdens de enerverende finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival in het DeLaMar theater vandoor met de publieksprijs! En daar is DE FRANSSE EIJKEL echt ongelooflijk blij mee! Yes! Whoeeeee! Stefano Keizers won de Wim Sonneveldprijs tijdens deze zinderende finale.

Vanaf september maken DE FRANSSE EIJKEL, Stefano Keizers en Merijn krol een landelijke Finalistentournee door Nederland die wederom start in Theater Bellevue.

Dikke Tuut,
DE FRANSSE EIJKEL

 

Foto © Jaap Reedijk

FINALE AKF 2016 - © Jaap Reedijk