De Fransse Eijkel | DE FRANSSE EIJKEL GAAT AVONDVULLEND
688
single,single-post,postid-688,single-format-standard,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

DE FRANSSE EIJKEL GAAT AVONDVULLEND

DE FRANSSE EIJKEL is nog maar net begonnen met de finalistentournee van het Amsterdams Kleinkunst Festival en is tegelijkertijd al maanden in het diepste geheim bezig met voorbereidingen. Er wordt namelijk gebeiteld, gehamerd en gesloopt aan een gloednieuw avondvullend programma dat in seizoen 2017/2018 de theaters in zal gaan.


 

‘’DE FRANSSE EIJKEL speelt; DE FRANSSE EIJKEL speelt’’.
DE FRANSSE EIJKEL (winnaar publieksprijs Amsterdams Kleinkunst Festival 2016) is onbevangen, absurdistisch, muzikaal, dynamisch en heeft een aversie tegen de hokjesgeest.

Een cabaretperformance speciaal voor introverte twintigers, swingende gehandicapten, hondsbrutale dierenvrienden, gehaaide homoseksuelen, intolerante hipsters, bronstige kleuters, artistieke vluchtelingen, punctuele bovenburen, zelfingenomen senioren, gebalanceerde zwaarlijvigen, bewonderaars van Viola Holt en iedereen die zich niet in deze opsomming herkent.

 


DE FRANSSE EIJKEL zal tevens voortaan verder gaan onder de vleugels van impresariaat/management EIGEN NAAM BV van Ine de Boer en Daniëlle Kersten. Dus houdt ons in de gaten want binnenkort zal je overspoeld worden met nog meer informatie.

Heel veel natte zoenen,
DE FRANSSE EIJKEL!!

 

Foto © Dik Nicolai

FOTOSHOOT STAETSHUYS - © Dik Nicolai