De Fransse Eijkel | DE FRANSSE EIJKEL OP ZAALDEUREN THEATER DE NAALD
933
single,single-post,postid-933,single-format-standard,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

DE FRANSSE EIJKEL OP ZAALDEUREN THEATER DE NAALD

DE FRANSSE EIJKEL werd tijdens de Voorproeverij in theater De Naald te Naaldwijk compleet verrast door directeur Nico Baars en Kate van Elswijk (PR en marketing). Naast dat ze te zien is op de cover van het programmaboekje is ze ook het hele jaar te bewonderen op de zaaldeuren in een prachtig ontwerp van Jaap Reedijk.

En tot slot is DE FRANSSE EIJKEL wegens een uitverkochte zaal op 14 februari in Naaldwijk ook nog een extra keer te bewonderen op 13 februari in Naaldwijk. Is het niet verpletterend?

Tot op de bühne,

DE FRANSSE EIJKEL

 

Foto © Jaap Reedijk

PREVIEW NAALDWIJK - 
© Jaap Reedijk