De Fransse Eijkel | Speellijst
182
page,page-id-182,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

De Fransse Eijkel speelt, de Fransse Eijkel speelt – in reprise

DE FRANSSE EIJKEL, oftewel SANNE FRANSSEN en CHRISTIAN VAN EIJKELENBURG, veroverde in 2016 de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Na hun spetterende debuut tijdens het theaterseizoen 2017/2018 waren pers én publiek laaiend enthousiast. Als klap op de vuurpijl wonnen ze het Rabo Talenten Concours 2017/2018. Voor alle stervelingen, die hun eerste avondvullende voorstelling nog niet hebben mogen ervaren, bestormt dit energieke duo met hun elastische lijven in 2018/2019 opnieuw de theaters.

DE FRANSSE EIJKEL speelt DE FRANSSE EIJKEL speelt’ is een absurdistische en dynamische cabaretperformance vol maffe danspasjes, eigenaardige muziekjes, briljante parodieën, excentrieke scènes en treurige figuren. Dit alles onder fenomenale regie van KEES PRINS.

★★★★
”Theatraal vakmanschap in een originele vorm” – Theaterkrant

★★★★
”Een groot compliment voor deze jonge makers” – Theaterparadijs

★★★★
”Verrassend, eigentijds en origineel” – Musicalsites